onsdag 30 maj 2012

Oj, vad jag har längtat till att sommaren ska komma och jag längtar fortfarande.... Men jag har också haft fullt upp med att göra en massa kort för det är ju en massa studenter och födelsedagar. Och en annan sak - nu ska jag också kolla bland bloggarna som jag inte hunnit göra på länge och som jag har saknat. Önskar iaf er alla en skön vecka!

5 kommentarer:

onkis sa...

Snyggt kort med ett snyggt namn :)
Verkligen härliga färger.
Kram!

bili sa...

Ännu ett härligt studentkort :) Snygg färg och jätteanyggt blomdekorerat. Undrar vad du har för mönsterpapper, snyggt o jag känner inte igen det. kram bibbi

Iffa ...... sa...

Hej!
Ett sånt fint studentkort!!
Det där cerisa pappret har jag inte sett, det gillade jag massor, så perfekt med den rätta texten till student!!!
Älskar när korten glittrar =) så fint!!
Tycker om när man öppnar korten så som du gjort, blir stiligt!

Hela mitt hjärta blev varmt när jag läste din kommentar hos mig =)
Tack så mycket!!! Självklart kommer jag även blogga det jag gör i min blogg, mer eller mindre i vart fall =)
Ja, jag känner verkligen att jag hittat "rätt" med min stil, jag är inte så mycket för att färglägga massa och sätta på kort har jag kommit fram till....men det kanske kommer framöver, vem vet. Just älskar jag i vart fall att använda öljetter och riva, bända och vrida på papprena,hihi!
Kram!!

Åsa/asamia sa...

Tusen Tack för din fina kommentar inne hos mig! Vad glad jag blev!
Visst är det som balsam för själen när man får sätta sig och skapa, låta tankarna flyga fritt och bara vara en stund utan krav och folk som stör. Jag gillar att sitta i mitt scraprum och skapa, kika på mina grejer och låta fantasin flöda och inspirationen brukar komma då också.
Ha en fin helg,
Kram

Åsa/asamia sa...

Glömde skriva att dina kort är underbart fina!! Vilka superfina vikningar och fina studentmössor du använt på studentkorten.